Sindikat kmetijstva in živilske industrije Slovenije
USPEŠNO IZPELJANE 22. ŠPORTNE IGRE SINDIKATA KŽI SLOVENIJE

USPEŠNO IZPELJANE 22. ŠPORTNE IGRE SINDIKATA KŽI SLOVENIJE

07.06.2024

V soboto, 1. junija 2024, so v Ankaranu potekale že 22. športne igre Sindikata KŽI Slovenije. Prireditve se je udeležilo približno 300 udeležencev, ki so prišli z željo po druženju in tekmovanju. Vreme je bilo idealno, prav tako pa je bilo vzdušje med tekmovalci in navijači odlično.

Organizatorji so poskrbeli za prijetno vzdušje, glasbo in okusno prehrano, medtem ko so udeleženci poskrbeli za pravo športno vzdušje, saj so se pomerili v petih različnih disciplinah. Tekmovali so v teku, vlečenju vrvi, pikadu, odbojki in nogometu.

V posebno zadovoljstvo nam je bilo gostiti predstavnike sindikatov iz Hrvaške, Srbije in Črne Gore, ki so se nam pridružili na športnih igrah in tako še dodatno popestrili dogodek.

Tekmovalna atmosfera je bila prisotna v ravno pravšnji meri, kar je še dodatno pripomoglo k pozitivnemu vzdušju na prireditvi. Udeleženci so pokazali izjemno borbenost in športni duh, hkrati pa so uživali v druženju s sodelavci, prijatelji in organizatorji.

Iskrena hvala vsem, ki ste sodelovali in prispevali k uspehu iger. Veselimo se že naslednjega srečanja in novih športnih izzivov!

Skupno 1. mesto so osvojili člani sindikata družbe KKGZ Slovenj Gradec

Skupno 2. mesto so osvojili člani sindikata družbe Mlekarna Celeia

Skupno 3. mesto so osvojili člani sindikata družbe Puklavec Family Wines

PRIJAVA NA LETOVANJE OTROK 2024
Nazaj na seznam
Evropske volitve 2024 in EFFAT kampanja
Nazaj na vrh